Ga direct naar de content
Gemeente Heemstede

Medewerker Werving & Selectie

Solliciteer uiterlijk dinsdag 10 september
Overveen 20 uur 3.014 - 4.244

Wil jij ons komen helpen om voor onze vacatures de geschikte kandidaten te vinden? En doe je dat het liefst in een brede functie binnen een gezellig team?

Wat ga je doen?

Je verzorgt alle in- en externe wervings- en selectieprocedures. Je bent van start tot finish het aanspreekpunt tijdens het wervings- en selectieproces voor leidinggevenden, kandidaten en externe partijen. Je onderhoudt de gegevens in de systemen die we voor de werving gebruiken. Daarnaast heb je een rol in onze arbeidsmarktcommunicatie, waar je een creatieve bijdrage aan levert. Een groot deel van je taken verricht je zelfstandig, maar er zijn ook zaken die je samen met een van de HR-adviseurs oppakt.

Hoe ziet het team HRM eruit?

Team HRM bestaat uit dertien collega’s. We houden ons bezig met HR advies, salaris- en personeelsadministratie en organisatieontwikkeling. Ons team is volop in ontwikkeling. Zo werken we aan het verbeteren van werkprocessen, innovatie in onze dienstverlening en het gezamenlijk ondersteunen van beide gemeenten. Eén dag per week werken we met het team samen op één locatie. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar. Het team HRM maakt onderdeel uit van de gemeenschappelijke regeling Bedrijfsvoering (werkzaam voor de samenwerkende gemeenten Bloemendaal en Heemstede, totaal ongeveer 550 medewerkers).  Collega’s van andere teams ontmoet je onder andere tijdens de lunch en het maandelijkse koffiemoment waarbij de gemeentesecretarissen alle medewerkers bijpraten. Daarnaast kun je lid worden van de actieve personeelsvereniging voor leuke uitjes. Zo voel je je snel thuis bij Heemstede en Bloemendaal!

Wat vragen wij?

Je beschikt over aantoonbare werkervaring op het gebied van werving en selectie. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt een scherp oog voor detail en kunt moeiteloos schakelen tussen diverse taken. Je bent zelfstandig, creatief en toont initiatief.

Wat bieden wij?

  • Een functie voor 20 uur per week;
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris van maximaal €4.244,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring (vanaf 1 oktober 2024 is het salaris maximaal €4.297,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);
  • Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, laat uitbetalen;
  • Andere extra’s, zoals een vitaliteitsbudget van € 185,- bruto per jaar, een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- bruto per jaar en korting op je maandelijkse premie;
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling met uitstekende studiefaciliteiten;
  • Hybride werken met een ingerichte thuiswerkplek naast een flexwerkplek op het gemeentehuis en een thuiswerkvergoeding van € 3,- per dag. De werktijden zijn flexibel.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Sabine van der Hulst, HR-adviseur via s.vanderhulst@bloemendaal.nl of 023-5225561 of Wendy van der Veen, manager HRM via w.vanderveen@bloemendaal.nl of 06-11809931.

Wil je reageren?

Wat leuk! Solliciteren kan tot en met 15 september 2024. Met geschikte kandidaten gaan we direct in gesprek. Zodra we met een kandidaat overeenstemming hebben bereikt, sluiten we de vacature. Wacht dus niet lang met reageren. We kijken uit naar je reactie!

Locatie: Overveen/Heemstede

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op http://www.bloemendaal.nl/privacy. 

Delen:

Interesse?

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Wendy van der Veen van Gemeente Heemstede