Ga direct naar de content
Gemeente Heemstede

Bijbaan Student Facilitaire Zaken

Solliciteer uiterlijk woensdag 30 oktober
Overveen

Ben jij student en ben je op zoek naar een perfecte bijbaan voor naast je studie? Werk je graag ’s avonds of in het weekend? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze flexpool!

Wat ga je doen?

Op een avond (bijvoorbeeld) gedurende een commissievergadering zit je bij de receptie/balie. Je ontvangt gasten en ondersteunt de bode waar nodig, bijvoorbeeld tijdens het klaarzetten van de raadszaal, het maken van koffie/thee of met het opruimen en de afwas. Mocht er even geen werk zijn, wat vaak voorkomt tijdens de vergadering, kan je werken aan je studie! Daarnaast kan het zijn dat er een evenement plaatsvindt in het weekend, ook dan ondersteun je de bode en help je mee met het op- en afbouwen van de locatie. Je werkt zowel voor de gemeente Heemstede als voor de gemeente Bloemendaal.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een student;
  • Je bent klantvriendelijk, ondernemend, flexibel en energiek;
  • Je bent in bezit van een diploma BHV of bereid om de cursus te volgen.

Waarom werken bij de gemeenten Heemstede en Bloemendaal?

Het team Facilitaire Zaken ondersteunt de ambtelijke organisaties en de gebruikers van de gemeentelijke panden in hun dagelijks werk. Met een team van 15 collega’s, verdeeld over de gemeenten Heemstede en Bloemendaal staan wij voor gastvrijheid, service en adequate dienstverlening. De sfeer tussen collega’s is collegiaal en open. De communicatielijnen in onze organisatie zijn kort. Je loopt zo bij de burgemeesters naar binnen. Collega’s van andere teams ontmoet je onder andere tijdens de lunch en het maandelijkse koffiemoment waarbij de gemeentesecretarissen alle medewerkers bijpraten. Daarnaast kun je lid worden van de actieve personeelsvereniging voor leuke uitjes. Jonge ambtenaren hebben daarvoor hun eigen groep ‘JA!’ opgericht. Zo voel je je snel thuis bij Heemstede en Bloemendaal!

Wat bieden wij?

  • Een functie voor minimaal 15 uur in de maand (drie diensten van 18.00-23.00 uur);
  • Een bruto salaris van € 14,-- per uur;
  • Een BHV-cursus (indien je deze nog niet bezit);
  • Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuze Budget van 17%. Zo kies je elke maand welk deel je van dit budget, dat onder andere bestaat uit jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering, laat uitbetalen;
  • Andere extra’s, zoals een vitaliteitsbudget van € 185,- bruto per jaar, een tegemoetkoming in de ziektekosten van € 168,- bruto per jaar en korting op je maandelijkse premie.

Ben je enthousiast geworden?

Leuk! Solliciteren kan tot en met woensdag 30 oktober t.a.v. Folkert van der Linden.

Heb je nog vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Folkert van der Linden (Facilitaire Zaken) via: 023-5485853 of f.vanderlinden@heemstede.nl.  

Locatie: Overveen / Heemstede

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op http://www.bloemendaal.nl/privacy. 

Delen:

Interesse?

CV
Motivatie

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Folkert van der Linden van Gemeente Heemstede